070-7506065

info@centrumzorgenwelzijn.nl

Diensten

Voor al uw zorg

Welke dienst levert Centrum Zorg en Welzijn?

Centrum Zorg en Welzijn levert zorg op maat voor iedereen die thuiszorg nodig heeft. De vraag naar thuiszorg kent een aantal vormen zoals huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging, individuele begeleiding en dagbesteding. In 2015 wordt zorg of ondersteuning thuis gedeeltelijk vergoed via de ziektekostenverzekering, voor een ander kunt u zich wenden tot de gemeente waar u woont. Ook daar helpt Centrum Zorg en Welzijn u graag bij.

Verpleging

Verpleging is van toepassing wanneer u medische zorg thuis nodig heeft. U kunt hierbij denken aan wondverzorging, het toedienen van medicatie en het geven van injecties. De verpleging wordt verleend door gediplomeerde en geregistreerde verzorgenden of verpleegkundigen. Zo kunt u zo lang mogelijk zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.

Dagbesteding

Bij dagbesteding gaat het om een zinvolle invulling van de dag door deel te nemen aan diverse activiteiten. Zoals bijvoorbeeld de ochtend te beginnen met het uitwisselen van het nieuws, het gezamenlijk drinken van koffie en het gezamenlijk eten. Het doel van de dagbesteding is om een meer herkenbare dagstructuur aan te brengen en bezig te zijn met activiteiten die niet alleen nuttig maar ook gezellig zijn. Sociale contacten zijn niet alleen plezierig, ze kunnen ook bijdragen aan uw welbevinden. Vanuit Centrum Zorg en Welzijn houden wij rekening met uw interesses, culturele en religieuze achtergrond en beperkingen. In een huiselijke sfeer bepaalt u zelf aan welke activiteiten u wilt deelnemen en op welke dagdelen.

Neem vrijblijvend contact op met ons

Wilt u meer weten over Centrum Zorg en Welzijn? Of heeft u een vraag of opmerking voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op