Kwaliteit HKZ

HKZ-certificaat: het kwaliteitscertificaat binnen de zorgsector

We willen het beste voor onze cliënten en de mensen er omheen. Centrum Zorg en Welzijn beschikt over de belangrijke kwaliteitskeurmerk HKZ144:2015. Die laat zien dat Centrum Zorg en Welzijn zorgt dat de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening goed is, goed blijft en verder wordt verbeterd. Voor u als cliënt, maar ook voor onze medewerkers.

Wij beschikken over het HKZ-certificaat. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Dit is een stevig pakket van kwaliteitseisen dat is opgesteld door de koepelorganisaties in overleg met cliënten, overheid en financiers. Wie voldoet aan alle eisen, levert verantwoorde (thuis)zorg. Centrum Zorg en Welzijn heeft deze belangrijke certificaat ontvangen uit handen van certificeringbureau KEURMERKINSTUTUUT. Die beoordeelde dat de organisatie van de zorg aantoonbaar goed is geregeld en controleerbaar wordt vastgelegd. Het is een garantie dat we onze interne zaken goed op orde hebben, de cliënt centraal stellen, resultaten kunnen presenteren en voordurend werken aan verbetering van onze zorg- en dienstverlening.

Centrum Zorg en Welzijn heeft als doelstelling het huidige kwaliteitsniveau vast te houden en waar mogelijk verder te verbeteren. Voor meer informatie kijkt u op: hkz.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over Centrum Zorg en Welzijn? Of heeft u een vraag of opmerking voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@centrumzorgenwelzijn.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Centrum Zorg en Welzijn

Website laten maken? SiteToGo.nl